Tradiční česká zabijačka je něco, co je v české kultuře významně zakotveno. Pokud si lámete hlavu s tím, jakou uspořádat příští firemní akci, která stmelí vaše zaměstnance, dobře se pobavíte a navážete vztahy mimo kancelář, může se vám líbit nápad zabijačky na objednávku. Zabijačky jsou spojené s oslavou příchodu zimy. Jedná se o rituál, který je spojen s porážkou prasete a zpravidla se koná od konce podzimu do začátku jara. Tradičněji termíny zabijačky zahrnují Masopust, ale i to se dnes mění. Zabijačka obvykle začíná brzy ráno a trvá do dlouhého odpoledne.
Během této akce se baví, jí, připravují se zabijačkové pochoutky, ale také se samozřejmě pije, nejlépe tradiční český alkohol. Penzion Rzehaczek, který se nachází v okouzlujícím prostředí Beskyd, vám poskytne možnost zúčastnit se zabijačky v rámci firemní akce. To je daleko zajímavější variantou, než tradiční a otřepaný firemní večírek. Se svým týmem přijedete na místo konání, již den před zabijačkou, kde vás bude čekat bohatý raut. Spát půjdete brzy, protože ráno budete vstávat již kolem šesté hodiny ráno. A začne zabijačka. Před tím se posílíte vydatnou snídaní v podobě beskydských koláčků.
Nechybí tradiční slivovice nebo svařák, který vás zahřeje a posilní. Na scénu přichází řezník, který začne s porážkou prasete a s přípravou všech zabijačkových pochutin. Účastníci jsou do procesu zapojení, pomáhají s přípravou a asistují řezníkovi. Během celé zabijačky se samozřejmě ochutnává a popíjí dobrý alkohol. Večer se organizuje posezení, během kterého se jí všechno, co jste si během dne vyrobili. To vše je spojeno s tancem, poslechem živé hudby a dobrou zábavou. Ceník zabijačky je 4000–6000 na osobu. Záleží na tom, kolik osob se zabijačky účastní. V cenně máte ubytování na dvě noci, dvakrát snídani, večeři formou rautu a samozřejmě celý proces zabijačky.